Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Knock-out til ‘Luke Cage’

Knock-out til ‘Luke Cage’

20/10/2018 | Flixfilm

For blot en uge siden kom det frem, at Netflix har trukket stikket på ‘Iron Fist’.

Nu kan streamingtjenesten afsløre, at endnu en superhelt er blevet slået ud.

Det er den hårdtslående serie ‘Luke Cage’, som er blevet droppet efter blot to sæsoner.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

“Desværre kommer der ikke en tredje sæson af ‘Luke Cage’,” lyder det fra Marvel og streamingtjenesten. “Alle hos Netflix og Marvel Television vil gerne sige tak til den dedikeret showrunner, manuskriptforfattere, skuespillere og produktionsfolk, som har været med til at bringe helten fra Halem frem i lyset gennem to sæsoner. Vi er naturligvis også taknemmelige for serien fans, som har støtte os hele vejen.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Det amerikanske medie Deadline beskriver aflysningen af ‘Luke Cage’ som en overraskelse, da mediet mener at vide, at showrunner Cheo Hodari Coker har arbejdet på sæson 3 i flere måneder og at skuespilleren Mike Colter, som spiller Luke Cage, havde skrevet under på en ny sæson.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Deadline skriver dog, at kreative forskelligheder og manglende evner til at udvikle en god historie til sæson 3 i sidste ende var skyld i seriens endeligt.

Dødsstødet til ‘Luke Cage’ og ‘Iron Fist’ tidligere betyder, at superhelte-serierne fra Marvel på blot en uge er skåret ned med 40%. Kun ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’ og ‘The Punisher’ er stadig i folden.

Hvis det ender med at ‘Daredevil’, som netop har haft premiere på sæson 3 også droppes, så kunne det godt tyde på at samarbejdet mellem streamingtjenesten Netflix og Marvel lakker mod enden.
1 kommentar til Knock-out til ‘Luke Cage’

  1. thomas - kl. 17:43, 20-10-2018:

    altså , for ærlighedens skyld , så har daredevil været det bedste netflix har kommet med mht marvel, både LC og JJ , samt defenders og endda punisher kunne godt have været bedre.
    F.eks., det at der ikke er ret mange clues/forbindelser til resten af MCU , det er ikke så godt, og ærgeligt, fordi selvom jeg godt ved New york er en mega stor by, så kunne det havde været fedt hvis nu S.H.I.E.L.D . , eller andre ´´aktører ´´ fra det omkring liggende MCU kunne være med engang imellem.
    Men håber DD forsætter i mange sæsonner endnu 🙂

Skriv kommentar