Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knocked Up

Knocked Up

28/03/2019 | Flixfilm

Knocked Up på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Judd Apatow
Skuespillere: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd
Spilletid: 129 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et engangsknald resulterer i en uventet graviditet for Alison, som prøver at få tingene til at fungere med ham, der gjorde hende gravid.

Knocked Up havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Knocked Up på YouTube.Se Knocked Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Knocked Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knocked Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Knocked Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Knocked Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar