Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knocked Up

Knocked Up

28/03/2019 | Flixfilm

Se Knocked Up på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Judd Apatow
Skuespillere: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Et engangsknald resulterer i en uventet graviditet for Alison, som prøver at få tingene til at fungere med ham, der gjorde hende gravid.

Knocked Up havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Knocked Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Knocked Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knocked Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Knocked Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Knocked Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar