Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Knocked Up

Knocked Up

28/03/2019 | Flixfilm

Se Knocked Up på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Judd Apatow
Skuespillere: Seth Rogen, Katherine Heigl, Paul Rudd, Leslie Mann
Spilletid: 129 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Et engangsknald resulterer i en uventet graviditet for Alison, som prøver at få tingene til at fungere med ham, der gjorde hende gravid.


Se Knocked Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKnocked Up havde premiere på Netflix Danmark den 28. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Knocked Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Knocked Up herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Knocked Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knocked Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar