Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Know Your Enemy – Japan

Know Your Enemy – Japan

31/03/2017 | Flixfilm

Se Know Your Enemy – Japan på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Short, Drama
Instruktør: Marcelo Palomino
Skuespillere: Alan Pietruszewski, Tommy Wilson-O'Brien, Brian A. White, Warren McCullough
Spilletid: 20 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Denne propagandafilm undersøger, på en ret fordomsfuld måde, Japans historie fra det 16. århundrede til og med 1930'erne.


Se Know Your Enemy – Japan på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKnow Your Enemy – Japan (At kende fjenden – Japan) havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Know Your Enemy – Japan (At kende fjenden – Japan) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Know Your Enemy – Japan herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Know Your Enemy – Japan (At kende fjenden – Japan) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Know Your Enemy – Japan stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar