Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Knowing

20/12/2013 | Flixfilm

Se Knowing på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Alex Proyas
Skuespillere: Nicolas Cage, Chandler Canterbury, Rose Byrne, Lara Robinson
Spilletid: 121 min
Land: USA, UK, Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Da en skolelærer åbner en 50 år gammel tidskapsel, opdager han et kryptisk dokument, der forudsiger en række nylige katastrofer – og et par stykker, der er på vej.


Se Knowing på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKnowing havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Knowing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Knowing herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Knowing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Knowing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til Knowing

  1. mikkel - kl. 12:21, 27-01-2014:

    det er en mega cool film.

    Skriv kommentar