Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kocan Kadar Konus 2: Dirilis

Kocan Kadar Konus 2: Dirilis

10/03/2017 | Ingen kommentarer

Se Kocan Kadar Konus 2: Dirilis på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efsun har fundet den eneste ene i Sinan, og deres forhold bliver seriøst. Deres excentriske familier komplicerer imidlertid forholdet.


Se Kocan Kadar Konus 2: Dirilis på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kocan Kadar Konus 2: Dirilis havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kocan Kadar Konus 2: Dirilis ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kocan Kadar Konus 2: Dirilis herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kocan Kadar Konus 2: Dirilis er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kocan Kadar Konus 2: Dirilis stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar