Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Kodachrome’; Roadtrip-film med Ed Harris og Jason Sudeikis

‘Kodachrome’; Roadtrip-film med Ed Harris og Jason Sudeikis

31/03/2018 | Flixfilm

Under sidste års Toronto International Film Festival købte streamingtjenesten Netflix de eksklusive rettigheder til den amerikanske drama-komedie ‘Kodachrome’ med Ed Harris, Jason Sudekis og Elizabeth Olsen i hovedrollerne.

Nu er streamingtjenesten imidlertid klar med en trailer, som kan ses nederst i artiklen, samt premieredato, der er sat til den 20. april.

I ‘Kodachrome’ bliver Matt (Sudeikis) sendt ud på en sidste roadtrip med sin uhelbredeligt syge far (Harris), som han ellers ikke tidligere har haft mange relationer til i sit liv. Farens sidste ønske er at køre fra New York til Kansas sammen med sin søn og sygeplejer (Olson) og bruge sine sidste kodachrome-film – hvilket er det oprindelige navn på den diapositiv farvefilm fra 1936 (tiden før digital kamera).

‘Kodachrome’ fortæller historien om tre følelsesramte mennesker, der kommer til overensstemmelse med dem selv, hinanden og en verden, der hurtigt skifter fra analog til digital.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Ved premieren på Toronto International Film Festival modtog filmen gode anmeldelser og den har på nuværende tidspunkt en score på 75% på filmsitet Rotten Tomatoes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Ed Harris (‘Apollo 13’), Jason Sudekis (‘We’re the Millers’) og Elizabeth Olsen (‘Avengers: Infinity War’) medvirker også Bruce Greenwood (‘Star Trek’), Wendy Crewson (‘Air Force One’), and Dennis Haysbert (‘The Dark Tower’) i ‘Kodachrome’, der er instrueret af Mark Raso (‘Copenhagen’)

‘Kodachrome’ har premiere på Netflix Danmark den 20. april.
Skriv kommentar