Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Køb gavekort til Netflix online

Køb gavekort til Netflix online

17/12/2019 | Flixfilm

netflix gavekort butikker onlineMangler du en sidste gave eller vil du bare gerne overraske venner og familie, så kan du købe et gavekort til streamingtjenesten Netflix online.

Det kan klares med få klik og du modtager gavekortet (værdikode) direkte i din mailboks inden for få minutter.

Her kan du købe gavekort til Netflix: Link.

Netflix har overladt salget af gavekort til virksomheden Startselect, som er en autoriseret forhandler. Foruden Netflix forhandler de også gavekort til App Store, iTunes, Playstation, Xbox, Nintendo, Spotify m.fl.

Nederst på Startselect kan du finde finde gavekortene til Netflix eller bruge søgefunktionen øverst på siden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan ikke selv bestemme hvilke værdi gavekortet skal have, men man kan vælge imellem 250 kr eller 500 kr. Eftersom et standard abonnement til Netflix koster 99 kr om måneden svare førstenævnte til et par måneder med Netflix mens det andet giver 5 måneders underholdning.

Når du har købt gavekortet modtager du en email med en Netflix-kode, som skal indtastes på det medfølgende link. Herefter bliver kreditten tilføjet dit eksisterende Netflix-abonnement eller du kan oprette en helt ny konto og komme i gang med at se film og serier helt uden at skulle bruge kreditkortoplysninger.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'En del af dig'

Det er også muligt at købe et fysisk gavekort i danske butikker som Bilka, Føtex, Elgiganten, Netto, Gamestop, CircleK og diverse Coop-supermarkeder.

I butikkerne kan du også købe et gavekort på blot 150 kr. Den mulighed er som nævnt ikke tilstede ved online køb.

Artiklen fortsætter under annoncen

Køb Netflix-gavekort her: Link.

Note: Flixfilm er affiliate partner med Startselect. Flixfilm kan tjene provision for produkter, der er købt via tilknyttede links.

 
1 kommentar til Køb gavekort til Netflix online

  1. Tina - kl. 19:05, 07-01-2024:

    Tak Tina

Skriv kommentar