Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kohrra

16/07/2023 | Flixfilm

Kohrra på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: N/A
Skuespillere: Suvinder Vicky, Barun Sobti, Manish Chaudhari
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Hindi, Punjabi
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Da en udlandsinder findes død, få dage før han skal giftes, må to betjente efterforske den foruroligende sag påvirket af besværligheder i deres eget privatliv.Se Kohrra på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kohrra (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kohrra på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kohrra (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kohrra (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kohrra, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kohrra er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar