Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Koi… Mil Gaya

Koi… Mil Gaya

25/08/2017 | Ingen kommentarer

Se Koi… Mil Gaya på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Rakesh Roshan
Skuespillere: Rekha, Hrithik Roshan, Preity Zinta, Rakesh Roshan
Spilletid: 171 min
Land: India
Sprog: Hindi, English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: En videnskabsmands søn med psykiske problemer får ved en fejl hidkaldt et rumskib og bliver venner med rumvæsnet, der giver ham kræfter til at leve et mere normalt liv.


Se Koi… Mil Gaya på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Koi… Mil Gaya havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Koi… Mil Gaya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Koi… Mil Gaya herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Koi… Mil Gaya er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Koi… Mil Gaya stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar