Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Koi… Mil Gaya

Koi… Mil Gaya

25/08/2017 | Flixfilm

Se Koi… Mil Gaya på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Drama
Instruktør: Lorenzo Squarcia
Skuespillere: Yuichiro Ito, Masahiro Kishi, Takahashi Masayoshi, Tomohiro Narita
Spilletid: 78 min
Land: Italy, Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 9.6

Beskrivelse: En videnskabsmands søn med psykiske problemer får ved en fejl hidkaldt et rumskib og bliver venner med rumvæsnet, der giver ham kræfter til at leve et mere normalt liv.


Se Koi… Mil Gaya på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKoi… Mil Gaya havde premiere på Netflix Danmark den 25. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Koi… Mil Gaya ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Koi… Mil Gaya herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Koi… Mil Gaya er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Koi… Mil Gaya stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar