Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kolaiyuthir Kaalam

Kolaiyuthir Kaalam

26/04/2020 | Flixfilm

Se Kolaiyuthir Kaalam på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Chakri Toleti
Skuespillere: Nayanthara, Rohini Hattangadi, Bhoomika Chawla, Lee Nicholas Harris
Spilletid: 100 min
Land: India
Sprog: Tamil
IMDb-karakter: 2.7

Handling: En kvinde med nedsat syn og hørelse, som bor i et stort, fornemt hus, må stole på sine instinkter, da en maskeret mand bryder ind og er fast besluttet på at dræbe hende.

Kolaiyuthir Kaalam havde premiere på Netflix Danmark den 26. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kolaiyuthir Kaalam på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kolaiyuthir Kaalam ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kolaiyuthir Kaalam stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kolaiyuthir Kaalam, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kolaiyuthir Kaalam er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar