Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kolde fødder

Kolde fødder

15/11/2020 | Flixfilm

Se Kolde fødder på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kalle vender hjem med kun én tanke i hovedet efter at have fundet lykken i USA: Trine, regionens flotteste pige.Se Kolde fødder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kolde fødder havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kolde fødder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kolde fødder:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kolde fødder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kolde fødder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar