Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kollektivet

Kollektivet

15/12/2018 | Flixfilm

Kollektivet på Netflix

Produktionsår: 2011–
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Frøydis Armand, Amund Sigurdssønn Karlsen, Ingebjørg Buen
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Et københavnsk par beslutter et sætte fut i deres forhold ved at være værter for et kollektiv, men begær og jalousi truer snart idyllen.

Kollektivet havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kollektivet på YouTube.Se Kollektivet på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Kollektivet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kollektivet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kollektivet, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kollektivet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar