Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kollektivet

Kollektivet

15/12/2018 | Flixfilm

Se Kollektivet på Netflix

Indspilningsår: 2011–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Thomas Chr. Hansen
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Et københavnsk par beslutter et sætte fut i deres forhold ved at være værter for et kollektiv, men begær og jalousi truer snart idyllen.


Se Kollektivet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKollektivet havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kollektivet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kollektivet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kollektivet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kollektivet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar