Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kom bag kameraet på Marvel’s Daredevil

Kom bag kameraet på Marvel’s Daredevil

16/04/2015 | Flixfilm

daredevil serie netflixEr du vild med serien Marvel’s Daredevil og ønsker at vide mere om seriens tilblivelse, så kan du nu komme med bag kameraet på den anmelderroste superhelte-serie. Se videoen nederst i artiklen.

I videoen fortæller blandt andet skuespillerne Vincent D’Onofrio og Matt Murdock om deres roller som henholdsvis superskurken Wilson Fisk og den blinde superhelt Daredevil.

Matt Murdock er drengen, der mistede synet, mens hans andre sanser blev forstærket. Som voksen kæmper han nu mod uretfærdighed som advokat om dagen og som den maskerede superhelt Daredevil om natten i Hell’s Kitchen-kvarteret i New York. Han vil gøre alt for at gøre byen til et mere sikkert sted, men det er ikke nemt med bagmanden Wilson Fisk på nakken.

Serien Marvel’s Daredevil er blevet rost af både medlemmer samt anmeldere og serien har i øjeblikket en karakter på 97% på Rotten Tomatoes; en side der samler anmeldelser fra diverse medier. Kun én anmelder ud af 37 har ikke fundet serien interessant.

LÆS OGSÅ   Nyheder på Netflix i juli 2022

Artiklen fortsætter under annoncen

Daredevil er det første resultat af et samarbejde mellem streamingtjenesten Netflix og Marvel, hvor de to partnere har planlagt fem nye superhelte-serie. De øvrige er Jessica Jones, Iron Fist, Luke Cage, samt en The Defenders-miniserie hvor alle superheltene er samlet i samme serie.

Se Marvel’s Daredevil på Netflix Danmark hvor hele sæson 1 er tilgængelig: Link.
Skriv kommentar