Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kom i julestemning med Netflix

Kom i julestemning med Netflix

11/11/2017 | Flixfilm

Kulden er kommet over os, dagene bliver mørkere og julelysene bliver fundet frem i vinduerne. Åh, den søde tid i december måned – som for mange allerede begynder i november – hvor der står julebag og pynt på dagsplanen.

Forhåbentlig begynder sneen også at falde i år, så det er oplagt til at sidde i store striktrøjer og drikke en kop varm gløgg med familie og venner. Men det kan sommetider være svært at finde den helt rigtige julestemning frem og det kan føles som en lang ventetid før det bliver juleaften.

Det vil vi hjælpe med her på Flixfilm. Vi har fundet 5 julefilm frem, nye som gamle, som helt sikkert kan tænde julelys i dig og få julestemningen helt i top. Alle filmene kan ses nu på Netflix.

Hvis du i øvrigt mangler en striktøje, så udlodder Flixfilm netop nu en i vores store Netflix og ‘Stranger Things’ konkurrence som du finder her; Vind Netflix-gavekort og ‘Stranger Things’ merchandise.

Artiklen fortsætter under annoncen

A Christmas Carol

En gammel film fra 1984 omkring en gammel sur mand, ved navn Ebenezer Scrooge, der ikke finder nogen glæde i julen. Han afviser sin medarbejders ønske om at holde fri juleaftensdag og siger også nej til at støtte velgørenhed. I sit hus møder han spøgelset af sin tidligere samarbejdspartner, der fortæller ham at han om natten vil få besøg af tre tidsrejsende spøgelser, der vil ændre hans syn på julen og glæde.

Se A Christmas Carol på Netflix

Polar-ekspressen

Ved juleaften kommer der et tog forbi en drengs hus. Konduktøren byder ham velkommen på toget og da han kommer ind, ser han en masse andre børn. Turen går til Nordpolen. På turen oplever drengen en masse forskellige mirakler og eventyr, der lærer ham om venskab, tapperhed og troen på julemanden.

LÆS OGSÅ:   Hajer terroriserer Paris i ny Netflix-film

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Polar-ekspressen på Netflix.

Miraklet på Manhattan (1947)

En sød gammel mand, ansat som julemand i et stormagasin, begynder at påstå at han er den rigtige julemand. Han bliver beskyldt for at han er sindssyg, men en ung advokat vil gerne gå ind for forsvarer ham, da han mener at manden taler sandt. En god og gammel amerikansk drama-komedie fra 1947.

Se Miraklet på Manhattan (1947) på Netflix.

Angel of Christmas

Journalisten Susan, vil bringe julestemningen frem ved at skrive om sin families juleskytsengel. I samme periode møder hun tilfældigt en sød kunstner ved navn Brady, som gerne vil lære hende at kende. Det viser sig at juleenglen også har ry for at bringe folk sammen, så måske den også har haft en finger med i spillet ved Susan og Bradys forhold?

Se Angel of Christmas på Netflix.

The Spirit of Christmas

Kate tager til Vermont for at få en gammel kro vurderet og solgt. Men hun får at vide, at kroen er hjemsøgt og at spøgelset ikke vel acceptere at salget af kroen. Men Kates mulige forfremmelse ligger på denne opgave, så hun vælger at checke ind på kroen og overtale ånden, men ånden viser sig at være en smuk mand, som Kate falder for. En romantisk julefilm fyldt med god stemning.

Se Spirit of Christmas på Netflix.

Find flere anbefalinger og inspiration til film og serier på Flixfilm.dk.
Skriv kommentar