Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kom på besøg hos Netflix

Kom på besøg hos Netflix

25/08/2015 | Flixfilm

netflix logo2Vi kender alle streamingtjenesten Netflix, men de færreste ved hvorledes virksomheden ser ud bag alle de tusindvis af film og serier, som er tilgængelige på platformen. I denne artikel har vi samlet en lang række billeder og video, der viser hvorledes Netflix ser ud bag skærmen.

Netflix hovedkvarter befinder sig i det solrige Los Gatos i Californien, USA, hvor virksomheden har omkring 2400 ansatte. Dette er så vidt vides uden de medarbejdere som sidder i kundeservice eller afdelinger hvor der sendes DVDer til medlemmerne, hvilket Netflix stadig gør i USA.

Selvom streamingtjenesten Netflix er tilgængelig i Danmark og resten af verden, så betyder det ikke at Netflix har kontor i Danmark. Alt styres fra hovedkvarteret i USA, og i Danmark samt i den øvrige verden har Netflix blot hyret mediebureauet til at varetage deres interesser.

Arbejdskulturen og miljøet hos Netflix er meget atypisk i forhold til hvad man finder hos andre amerikanske virksomheder, hvilket har givet dem en del omtale på den front. Størstedelen af medarbejderne er f.eks. personer, som har fået familie og derfor blot ønsker et stabilt of fleksibelt job uden de mange udfordringer som man oftest finder hos de øvrige teknologi-virksomheder i Silicon Valley. Det er ikke en del af Netflix’ politik at ansætte nyuddannede.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Nightmares and Daydreams'

Ydermere er arbejdskulturen hos Netflix fuldt fleksibel, hvilket betyder, at medarbejderne kan holde fri når de har lyst blot de overholder deres arbejdsopgaver. Medarbejderne kan også gå på betalt barsel i et helt år efter fødsel, hvis de har lyst til det. Det bestemmer de helt selv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herunder kan du se nogle billeder fra Netflix hovedkvarter;

Netflix1

Artiklen fortsætter under annoncen

netflix-HQ


 
Du kan også se nedenstående video hvor den danske medieanalytiker Claus Bülow Christensen fra GlobalConnect/Zibra Digital Media Group besøgte Netflix’ hovedkvarter i Los Gatos, Californien i 2013;
Skriv kommentar