Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kom under kniven med Netflix

Kom under kniven med Netflix

19/11/2020 | Flixfilm

operation sugeons cut netflixHar du altid drømt om at komme helt tæt på lægernes arbejde og med ind på operationsstuen – uden at være den der bliver skåret i – så skal du sætte kryds i kalenderen den 9. december.

Denne dato har Netflix premiere på dokumentarserien ‘The Surgeon’s Cut’ – ‘Innovative kirurger’ – og nederst i artiklen kan du se første trailer.

Serien følger fire banebrydende kirurger fra hele verden, som har en visionær tilgang til deres håndværk. Seerne følger med når de udfører innovative operationer og procedurer, og afslører deres personlig rejse til lægevidenskaben og giver et unikt vindue ind i kirurgiens verden.

Gennem de enkelte historier fra disse eksperter og pionerer udforsker serien hvordan vores forståelse af menneskekroppen konstant genopfindes og udfordres af nye opdagelser og teknikker. Blandt de specielle områder er fostermedicin, neurokirurgi, transplantationskirurgi og kardiologi.

LÆS OGSÅ   'Knives Out 2' - Se første trailer til det stjernespækkede mordmysterie

Artiklen fortsætter under annoncen

Dokumentarserien på fire episoder er blevet til i samarbejde med engelske BBC Studios.

“Der findes ikke et større drama end den rene intensitet af banebrydende kirurgi. Fra livreddende procedurer på et ufødt barn til hjernekirurgi hos en vågen patient, og vi har dokumentaren fanget nogle af de mest dramatiske og teknisk innovative metoder i moderne medicin,” lyder det fra executive producer James Van der Pool om dokumentaren.

Se ‘The Surgeon’s Cut’ på Netflix Danmark fra den 9. december.Skriv kommentar