Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Komedieserien ‘Russian Doll’ er snart tilbage

Komedieserien ‘Russian Doll’ er snart tilbage

07/03/2022 | Flixfilm

russian doll saeson 2

Netflix har netop meddelt, at anden sæson af komedieserien ‘Russian Doll’ snart får premiere på streamingtjenesten.

Det sker helt konkret den 20. april.

Det oplyser Netflix i en kort teaser video, som kan ses nederst i artiklen.

I første sæson af ‘Russian Doll’ følger man den unge Nadia (Lyonne), som efter en festfuld aften ender tragisk da hun bliver kørt ned af en taxa. Hun vågner dog op dagen efter, men efter at være blevet kørt ned af taxien atter en gang, opdager hun at hun oplever den samme dag igen og igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sæson 2 starter op fire år efter den overraskende slutning på sæson 1.

Man kan ikke beskylde serien for at være fanget i en tidslomme for det er faktisk hele tre år siden, at den første sæson landede på Netflix. Det skete den 1. februar 2019.

Den nye sæson er naturligvis blevet forsinket da corona ramte verden, men det bliver spændende og se om seriens fans stadig kaster så over ‘Russian Doll’ i samme grad som med sæson 1, der blev et forholdsvist stort streaminghit.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2024)

‘Russian Doll’ er skabt af Natasha Lyonne i samarbejde med skuespilleren Amy Poehler fra bl.a. komedieserien ‘Parks and Recreation’. Førstnævnte har også hovedrollen, mens rollelisten inkludere andre navne som Elizabeth Ashley, Greta Lee, Yul Vazquez, Charlie Barnettm og Dascha Polanco.

Artiklen fortsætter under annoncen

Natasha Lyonne har selv skabt serien, som er på 8 episoder, i samarbejde med skuespilleren Amy Poehler fra bl.a. komedieserien ‘Parks and Recreation’.

Se ‘Russian Doll‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 20. april.
Skriv kommentar