Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Eksklusiv sæson af Arrested Development på Netflix

Eksklusiv sæson af Arrested Development på Netflix

26/11/2012 | Flixfilm

Arrested Development Netflix DanmarkTilbage i 2006 løb det sidste afsnit af komedieserien Arrested Development (Familie på livstid) over skærmen, til stor ærgerelse for seriens mange fans. Derfor var der også stor begejstring da Netflix i 2011 kunne annoncere, at de havde købt rettighederne til at producere en ny sæson. Aftalen er eksklusiv, hvilket betyder, at den nyeste sæson kun vil være tilgængelig på Netflix.

Der er indtil videre planlagt 10 nye afsnit og alle de gamle skuespillere er med igen. Dette gælder blandt andre de kendte skuespillere Jason Bateman (Horrible Bosses, Juno) Michael Cera (Superbad, Juno) og Jeffrey Tambor (Hangover). Det rygtes også, at en biograffilm skulle være på tegnebrættet.

LÆS OGSÅ   Nyt på Netflix (Uge 27 – 2020)

Arrested Development er en amerikansk komedieserie skabt af Mitchell Hurwitz om den bizarre fallerede rigmandsfamilie, Bluth, og deres forsøg på at genrejse deres ære og tidligere velstand.

Den nyeste sæson af Arrested Development kommer på Netflix i starten af 2013. Hvis ikke du har set serien før, kan du starte ud med de 3 første sæsoner: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen    Skriv kommentar