Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kommende fladskærms-TV får Netflix 4K Ultra HD

Kommende fladskærms-TV får Netflix 4K Ultra HD

17/01/2014 | Flixfilm

breaking bad 4k ultra hd uhd netflixI forbindelse med elektronik-messen Consumer Electronics Show (CES) afslørede producenterne Sony, Samsung og LG, at deres kommende fjernsyn, vil understøtte Netflix i 4K Ultra HD, hvilket giver en super-høj billedeopløsning.

Til start vil der dog ikke være meget UHD-materiale tilgængelig på Netflix, da der simpelthen ikke er produceret særlig meget, men Netflix tilføjede under præsentationen, at alle deres fremtidige produktioner vil blive optaget i 4K Ultra HD. Dog er det allerede blevet annonceret, at House of Cards sæson 2 bliver tilgængelig i Ultra HD. Sony offentliggjorde desuden, at den populære serie Breaking Bad om den kræftsyge kemilærer Walter White, der begynder at lave amfetamin for at kunne betale hospitalsregningerne, ligeledes bliver tilgængelig på Netflix i 4K.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i april 2023

Reed Hasting, direktør hos Netflix, udtalte i forbindelse med præsentation, “Som verdens førende leverandør af internet-tv, vil Netflix være nogle af de første til at tilbyde Ultra HD 4K til forbrugerne. Streaming vil blive den primære måde som forbrugerne vil modtage Ultra HD 4K og vi er begejstret til at kunne levere den superhøje kvalitet senere på året.”

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar