Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kommende Netflix-film forener ‘Nightcrawler’-instruktør og Jake Gyllenhaal igen

Kommende Netflix-film forener ‘Nightcrawler’-instruktør og Jake Gyllenhaal igen

14/03/2018 | Flixfilm

Som Flixfilm.dk rapporterede i juni 2017 har Netflix købt et nyt filmprojekt fra instruktør Dan Gilroy (‘Nightcrawler’) med blandt andet Jake Gyllenhaal og Rene Russo på rollelisten. Produktionen til filmen er netop påbegyndt og i den anledning kan den amerikanske streamingtjeneste løfte sløret for resten af rollebesætningen.

Rollelisten inkluderer, foruden førnævnte, Natalia Dyer, der er bedst kendt for sin rolle som Nancy Wheeler i Netflix-serien ‘Stranger Things’, Tom Sturridge, Daveed Diggs, Toni Collette, Billy Magnussen, Zawe Ashton og Hollywood-kendingen John Malkovich.

Instruktør Dan Gilroy samarbejdede også med Jake Gyllenhaal og Rene Russo på filmen ‘Nightcrawler’ fra 2014 og det er derfor på sin plads at sige, at de tre er teamet sammen igen. Også produceren fra ‘Nightcrawler’; Jennifer Fox er med ombord på Netflix-produktionen.

Optagelserne til den stadig unavngivet film begyndte i Los Angeles, USA tidligere på måneden og det er stadig sparsomt med specifikke informationer om handlingen, men historien tager sit udgangspunkt i en “kunstnerisk verden” hvor nyerige og samlere kæmper om værdifulde kunstobjekter.

LÆS OGSÅ   'The Gray Man' får efterfølger og spin-off

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysninger om hvornår filmen får premiere på Netflix, men det amerikanske medie Deadline mener at vide, at filmen også vil få premiere i et par udvalgte biografer i USA. Dette kan umiddelbart betyde, at Netflix tillægger filmen stor værdi og muligvis en oplagt Oscar-kandidat, da streamingtjenesten ellers ikke har tradition for biografudgivelser.
Skriv kommentar