Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kommende nordisk indhold fra Netflix

Kommende nordisk indhold fra Netflix

05/02/2019 | Flixfilm

valhallamurders netflixStreamingtjenesten Netflix har netop fremlagt deres nordiske planer for indhold og i denne artikel samler vi op på de alle de kommende film og serier med nordisk islæt, som de danske Netflix-medlemmer kan se frem til.

Først og fremmest har Netflix annonceret premieredatoen for deres første svenske serie ‘Quicksand‘ / ‘Störst av Allt’ som er baseret på bestsellerromanen af samme navn. Den lander på streamingtjenesten den 5. april og en teaser kan ses nederst i artiklen.

Da en tragedie i ‘Quicksand’ finder sted på en grundskole i Stockholms rigeste forstad, finder en helt almindelig elev, Maja Norberg, sig selv i centrum for en mordretssag. Efterhånden som dagens begivenheder udfoldes, løftes sløret også for de private detaljer om hendes forhold med Sebastian Fagerman og hans dysfunktionelle familie.

I hovedrollerne er Hanna Ardéhn som Maja og Felix Sandman som Sebastian. ‘Quicksand’ er instrueret af Per-Olav Sørensen, som er hovedinstruktøren og Lisa Farzaneh (‘Arne Dahl’, ‘Det som göms i snö’) og er skrevet af Camilla Ahlgren (‘Broen’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover er Netflix gået i gang med produktionen af deres første islandske krimiserie ‘The Valhalla Murders‘ (billedet), som følger politibetjenten Arnar, der bliver sendt hjem fra København og tilbage til Island for at undersøge landets første seriemorder. Mordene ser ikke ud til at have meget til fælles, før de bliver forbundet med et forladt drengehjem med navnet Valhalla, hvor forfærdelige forbrydelser fandt sted 35 år tidligere.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Day Shift'

‘The Valhalla Murders’ kommer på Netflix i slutningen af 2019.

Netflix har gang i flere nordiske produktioner og herunder kan du se og læse mere om alle de kommende nordiske serier;

– ‘Quicksand‘. Svensk. Premiere 5. april.
– ‘The Valhalla Murders’. Islandsk. Premiere ultimo 2019.
– ‘The Rain‘ sæson 2. Dansk. Premiere ultimo 2019.
– ‘Ragnarok‘. Norsk. Premiere 2020.
– ‘Young Wallander‘. Svensk/Engelsk. Premiere 2020.

Herudover kan Netflix også bekræfte, at de har købt rettighederne til Bille Augusts ‘Lykke-Per’ og tredje sæson af ‘Bonus Family‘ / (‘Bonusfamilien’), hvor første sæson allerede er tilgængelig på streamingtjenesten.

Se en teaser til den svenske serie ‘Quicksand’ herunder;Skriv kommentar