Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kommende serier fra Netflix

Kommende serier fra Netflix

07/04/2013 | Flixfilm

house of cards season 2 netflixNetflix har de seneste måneder offentliggjort flere kommende serier som eksklusivt vil kunne findes på Netflix. Efter successen med House of Cards satser Netflix stort på egenproduktion og vil udgive mindst 5 originale serier om året. Vi vil her samle op på de kommende serier som Netflix har annonceret.

Hemlock Grove
Varulve og kæmper vil snart indtage dit TV når Netflix har premiere på deres horrorserie Hemlock Grove. Instruktørstolen er overladt til den amerikanske gyserkonge Eli Roth som har stået bag film som Hostel og Cabin Fever. Serien tager sit omdrejningspunkt i byen Hemlock Grove hvor en pige findes myrdet og jagten efter morderen sættes i gang. Det viser sig dog hurtigt at flere af byens beboere bære rundt på hemmeligheder. I hovedrollerne finder man blandt andet Famke Janssen og Bill Skarsgård. Serien har eftersigende kostet over 45 millioner dollars.

Hemlock Grove har premiere 19. april 2013. Læs mere her: Klik.

Arrested Development
Den amerikanske komedieserie Arrested Development blev droppet tilbage i 2006 efter tre sæsoner. Nu har Netflix så købt rettighederne og indspillet en fjerde sæson. Serien var oprindeligt ikke særlig populær og havde ikke mange seere, men den har efterfølgende opnået kultstatus og det er sandsynligvis en af de mest ventede Netflix produktioner. I hovedrollerne finder man Jason Bateman og Michael Cera.

Arrested Development har premiere 26. maj 2013. Læs mere her. Klik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Orange Is the New Black
Jenji Kohan, kvinden bag successerien Weeds, har slået sig sammen med Netflix om at lave en komedie-/drama serie baseret på Piper Kermans biografi; Orange Is the New Black. Piper Kerman blev i 1998 sigtet for hvidvaskning af penge og smugling af narkotika. Hun erkendte sig skyldig og afsonede 15 måneder i et amerikansk kvinde-fængsel. Orange Is the New Black kommer i 13 afsnit og blandt skuespillerne finder man Jason Biggs, Taylor Schilling og Laura Prepon.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Orange Is the New Black har premiere ultimo 2013. Læs mere her: Klik

Turbo: F.A.S.T. (Fast Action Stunt Team)
I februar annoncerede Netflix, at de havde indgået samarbejde med DreamWorks Animation om at skabe en animationsserie baseret på denne kommende biograffilm; Turbo. Serien bliver Netflix’ første produktion henvendt direkte til børn. Turbo: F.A.S.T. handler om en snegl som efter en ulykke bliver vanvittig hurtig og efterfølgende drager ud på et fantastisk eventyr. Seriens stemmer bliver indtalt af blandt andet Ryan Reynolds, Paul Giamatti og Samuel L. Jackson.

Turbo: F.A.S.T har premiere til december 2013. Læs mere her: Klik.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sense8
I samarbejde med skaberne af The Matrix, V For Vendette og Babylon5 kommer science fiction serien Sense8. Der er ikke mange informationer omkring seriens handling, men vi tror, at man kan forvente at handlingen bliver dyster og hjernevridende. Der er foreløbigt planlagt 10 episoder. Hvis Sense8 bliver en succes kan det dog forventes, at der produceres flere episoder.

Sense8 får premiere i 2014. Læs mere her: Klik.

House of Cards – Sæson 2
Det politiske drama House of Cards blev en stor succes blandt anmeldere og seere og derfor har Netflix besluttet at lave endnu en sæson. Netflix begyndte på optagelserne af sæson 2 i marts og Kevin Spacey er tilbage i hovedrollen som den kyniske politiker Francis Underwood. I første sæson sad David Fincher (The Social Network, Slumdog Millionaire) i instruktørstolen. Det er dog uvist om han også vil gøre det i sæson 2.

House of Cards sæson 2 får premiere i 2014. Læs mere om House of Cards her: Klik.
79 kommentarer til Kommende serier fra Netflix

 1. sander140 - kl. 23:21, 07-04-2013:

  Jeg synes det er rigtig fedt, at Netflix vil fokusere så meget på egenproduktion. Personligt glæder jeg mig til Arrested Development.

  Jeg kom til at tænke lidt over, hvad der egentlig definerer en “Netflix Original”. Jeg vil mene, at House of Cards er deres første egenproduktion, men jeg har flere gange hørt serien “Lillyhammer” omtalt som den første egenproduktion. Men lillyhammer startede på “NRK” ca. 2 uger før alle afsnittene kom på Netflix US og Canada. På det tidspunkt var der ikke Netflix i Norden – og så vidt jeg har kunnet læse i forbindelse med House of Cards, så kan en Netflix original godt sendes på tv-stationer i lande, hvor de ikke har Netflix. Men Lillyhammer er senere blevet vist på den britiske “BBC Four” på trods af, at UK har Netflix. På Netflix har Lillyhammer ikke teksten “Netflix Original” ligesom House of Cards” har.

  For nyligt kom serien “Bad Samaritans” på Netflix, og det viser sig, at denne serie kun er tilgængelig på Netflix. Dog har Netflix aldrig rigtig snakket om denne serie, og den ser ikke ud til at blive betragtet som en “Netflix Original”. Man kan jo forestille sig, at Netflix har købt rettighederne til at vise serien, men at disse rettigheder ikke er eksklusive.

  Desuden kan nævnes den kommende serie Derek, som også har været omtalt som en original, selvom den sendes på den britiske channel 4 i UK.

  Serierne i denne nyhed ser dog ud til at være “ægte” Netflix originaler og mit største spørgsmål er egentlig om Lillyhammer kan betragtes som en Netflix Original.

  På følgende wikiperdia side kan ses en liste over “originalt distribuerede” netflix serier (som ikke nødvendigvis betyder Netflix Original”):
  http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_original_programs_distributed_by_Netflix

 2. Flixfilm - kl. 23:41, 07-04-2013:

  Hej Sander140,

  Det er nogle rigtig gode spørgsmål du kommer med. Vi vil prøve at besvare dem bedst muligt. Det er et godt link du har fundet. Det kendte vi ikke.

  Vi har faktisk en pressemeddelelse fra Netflix hvor der står at Lilyhammer er en original serie. Det var i forbindelse med sæson 2. Vi mener dog heller ikke, at det er en “rigtig” original serie fra Netflix. Vi tror, at Netflix skød penge i projektet og dermed fik sit navn på plakaten og rettighederne til distribution. Måske har Netflix overtaget hele produktionen i forbindelse med sæson 2 og kan nu kalde det en original serie. Vi kan dog umiddelbart ikke finde noget information omkring dette.

  Omkring Bad Samaritans og Derek så har Netflix bare købt sig til distributionsrettighederne, men har ikke direkte været involveret i produktionen og kan derfor ikke kalde det en egenproduktion.

  Så for at det kan kaldes en original serie skal Netflix have været med til at udvikle den. Det er i hvert fald vores forståelse at termet.

 3. Stefan arroyo - kl. 22:20, 19-04-2013:

  Hej, jeg synes det er fedt med nye serier, men personligt savner jeg nu lidt mere omkring de serier hvor der kun er sæson 1, jeg savner flere sæsoner af, The Walking Dead, 4 sæson af Sons Of Anarchy, sæson 2 af V, og til sidst Falling Skies, kan i sige om der kommer flere sæsoner og evt. hvornår

  Stefan/ hyppig netflix bruger 🙂 4. Flixfilm - kl. 18:15, 20-04-2013:

  Hej Stefan,

  Hvis en serie er en succes, så tror jeg godt vi kan regne med at Netflix vil forsøge at indhente rettighederne til de øvrige sæsoner. Vi er ret sikre på, at der nok skal komme flere afsnit af Sons Of Anarchy, The Walking Dead, V og Falling Skies, men Netflix har desværre ikke givet noget information omkring hvornår de øvrige sæsoner får premiere.

 5. thomas thøgersen - kl. 20:37, 30-04-2013:

  forhåbentligt også fringe 🙂

 6. maria - kl. 17:57, 02-05-2013:

  hej netflix på tidspunkt kan i så ikke prøve at visse hannah montana og magi på waverlyplace alex vs alex

 7. Flixfilm - kl. 19:10, 05-05-2013:

  Hej Maria,

  Flixfilm er ikke associeret med Netflix, så vi kan desværre ikke fortælle dig hvornår du kan se Hannah Montana, Magi på Waverplace eller Alex vs. Alex på Netflix Danmark.

 8. Lotte - kl. 23:28, 20-05-2013:

  Hej netflix 🙂 Nu har jeg brugt al min tid på det seneste på at se Gossip Girl sæsonerne på netflix, men så sluttede det ved sæson 4. Hvad med sæson 5 og 6 kommer de også på netflix eller bliver jeg nød til at købe de to sæsoner på dvd.. Krydser fingre for i kan få sæson 5 og 6 på netflix også! Ville være rigtig fedt! 🙂 Mvh Lotte

 9. Flixfilm - kl. 17:32, 21-05-2013:

  Hej Lotte,

  De andre sæsoner af Gossip Girl skal nok komme på Netflix, men det er ikke til at sige hvornår. Vi er forresten ikke Netflix. Vi er dog glade for dit spørgsmål alligevel. 🙂

 10. Emma - kl. 11:11, 07-06-2013:

  Hej!
  Ved i om der kommer flere sæsoner af Modern Family på netflix?
  Mvh Emma 🙂

 11. Flixfilm - kl. 11:40, 07-06-2013:

  Hej Emma,

  Nej, det gør vi desværre ikke. 🙂

 12. Katrine - kl. 08:47, 05-07-2013:

  Hej – er der noget nyt “Sons of Anarchy” på vej? 4-5? 🙂 Dælme en fed serie!

 13. Flixfilm - kl. 23:34, 12-07-2013:

  Hej Katrine,

  Nej, der er desværre ikke noget nyt. De kommer så snart Netflix har mulighed for at få rettighederne.

 14. Peter - kl. 23:40, 05-07-2013:

  Hej. Har i nogle oplysninger om nikita sæson 2 kommer på netflix ?

 15. Flixfilm - kl. 23:35, 12-07-2013:

  Hej Peter,

  Nej, vi har desværre ingen oplysninger om Nikita sæson 2.

 16. Jesper - kl. 08:38, 24-07-2013:

  Hvad så med sæson 2 af V?

 17. Maria - kl. 00:35, 13-08-2013:

  Hej vil gerne vide om ‘the office’ fra 2005 kommer nogensinde på netflix? Den har de bedste anmeldser virkelig… Vil også gerne vide hvornår der kommer nye seasons af stort set de fleste serier? Kan ikke se pointen i at abonnere på noget det aldrig bliver fornyet! Anyway! God kvalitet!

 18. Teresa - kl. 20:15, 15-08-2013:

  Hej..

  Ved i om der vil komme serien greys hvide verden på netflix?

 19. Marianne - kl. 14:56, 26-09-2013:

  I har rigtig mange gode serier på netflix, men jeg synes ærligtalt ikke I er gode nok til at følge op på dem. Jeg tænker på bla. Falling Skies sæson 3 er startet men I har kun 1. V , aner ikke hvor mange sæsonner der er, også her kun 1 , Terra Nove, det samme. Sons of Anerki, sæson 6 er startet, I er på 4 . Jeg kunne blive ved. Det er ikke noget at sige til hvis i mister kunder på det og at folk prøver at få adgang til den amerikanske Netfix. Jeg overvejer selv at hoppe fra Netflix af samme årsag. Synd når ellers jeres concept er super godt, men I mangler at følge ordenlig op på tingene. Jeg ville hellere give 5-10 kr mere i måneden og så alt var up today.

  Mvh
  Marianne

 20. Peter - kl. 11:15, 22-10-2013:

  Hej
  Vil lige tilslutte mig kritkken. Vi har ellers været super-glade for Netflix, men jeg snart, at vi stopper, fordi der går for lang tid med at få nye sæsoner på. Vi er vilde med f.eks Blue Bloods, men den er stadig kun ved sæson 1, så nu køber vi i stedet dvd’erne og dropper abonnementet.
  Mvh

 21. lars - kl. 17:00, 28-10-2013:

  hej hvornår kommer Sons of Anarchy sæson 5 til Danmark, den er i usa ?

 22. Brian - kl. 08:03, 23-01-2014:

  Er selv en glad bruger af netflix eller var er nok mere ordet jeg overvejer at stoppe medlemskab der sker INTET nyt på siden i forhold til us netflix der mange flere film der samt serier hvorfor skal dk lukkes ude samt betale mere for mindre det sku ikke godt nok man bare smider gamle film op og tror så alt ok opdater da for H…… Så det er vær at bruge penge på kan da ik være rigtigt vi er 10år bagud når det samme tjenste vi betaler for.

 23. Ida - kl. 15:57, 18-02-2014:

  Hej, har været glad for netflix, men må også tilslutte min kritikken vedr. Lange ventetider på nye afsnit… Hvornår ved i hvornår SOA afsnit 5 – 6 kommer?? Og hvornår begynder netflix dk, at svare til US ?? Synes godt nok der går lang tid mellem nye film…mvh Ida

 24. Mathias - kl. 18:45, 22-02-2014:

  Kommer der flere sons ? Vil gerne se videre på dem

 25. Dennis - kl. 22:49, 07-03-2014:

  Hej Netflix!
  Hvornår fanden kommer sæson 5 og 6 af Sons of Anarchy?!
  Det er sgu for dårligt at det skal gå 100 år!

 26. jakob - kl. 20:14, 12-03-2014:

  Jeg synes det irriterende at der hele tiden kommer tyve forskellige power renger film på netflix. når man endelig finder en serie man godt kan lide så mangler en eller flere sæsoner eksempel the walking dead, fringe eller family guy. Men ellers er jeg glad nok for det 🙂

 27. Mathias - kl. 12:58, 15-03-2014:

  Ville lige høre om der snart kommer flere sons of anacy ??? Det kunne være dejligt få vil gerne se vidre på den svar venligst mvh mathias

 28. Sanne - kl. 14:50, 15-03-2014:

  Tja…. Endnu en der gerne vil rykke jer for Sons of Anarchy sæson 5 + 6
  Mvh
  Sanne

 29. Charlotte - kl. 17:51, 21-03-2014:

  Jeps, hvornår kan vi forvente nye afsnit SOA aka Jackson Teller og Crew?

 30. Stine - kl. 22:39, 27-03-2014:

  Mangler også nye episoder af sons of anarcy, og ville være meget rart hvis i gad svare. Kan se der er kommet pænt mange forespørgsler på den.

 31. Ems - kl. 16:15, 30-03-2014:

  Hej Netflix! Jeg ville spørger om sæson 3 og 4 af Pretty Little Liars kommer på Netflix snart? Jeg elsker den serie. Håber i vil svare 🙂

 32. Sebastian - kl. 08:35, 04-04-2014:

  Snart nye sæsoner af Sons of Anarchy??

 33. Axel Bruun - kl. 21:14, 07-04-2014:

  Arghh. Hvornår kommer sæson 3 af Falling Skies. Det må meget gerne gå MEGET hurtigt

 34. Anton - kl. 18:07, 19-04-2014:

  Hej kan i sige om der kommer flere sæsoner af falling skies;)

 35. Mette Skov - kl. 19:47, 13-05-2014:

  Hvorfor svares der ikke på spørgsmålene vedr Sons of Anarchy sæson 5 og 6…??? Super serie!!

 36. Flixfilm - kl. 23:35, 13-05-2014:

  Hej Mette,

  Vil vi meget gerne svar på dit spørgsmål, men vi har desværre ingen informationer om hvornår der kommer mere Sons of Anarchy på Netflix Danmark.

 37. Ole - kl. 13:03, 21-05-2014:

  vides det hvornår soa sæson 5 kommer på netflix

 38. Jette T. - kl. 15:42, 09-06-2014:

  Hvornår kommer Sons Of Anarchy sæson 5 på netflix? Den må da snart komme, da sæson 6 for længst har været vist i USA.

 39. Daniel - kl. 22:46, 26-06-2014:

  Jeg ville også gerne se flere afsnit af Sons of Anarchy, da sæson 7 får premiere i USA til September…

 40. karina kristensen - kl. 19:55, 13-08-2014:

  Halløjsa.
  Kan i så tage jer lidt sammen og få lagt soa sæson 5 og 6 ud på netflix!

 41. Thomas berg - kl. 11:47, 22-08-2014:

  Kommer SoA sæson 5 og 6???

 42. Anders - kl. 17:07, 15-09-2014:

  Hvornår kommer der flere afsnit af sons of anarchy ? Overvejer at droppe mit medlemskab, da jeg mener at der skulle have været nye afsnit for længe siden

 43. Sons - kl. 17:09, 15-09-2014:

  Vi vil have flere afsnit af sons of anarchy. Overvejer ligeledes at droppe medlemsskabet, hvis der ikke snart sker noget..

 44. meeeee - kl. 21:00, 16-09-2014:

  SONS OF ANARCHY ELLER SLUT MED MEDLEMSKAB!

 45. Anders - kl. 21:40, 16-09-2014:

  Kam vi få et svar fra jer ??? Eller vil i ikke stå ved at i ikke kan levere det vi ber om ?

 46. Flixfilm - kl. 21:44, 16-09-2014:

  Hej Anders,

  Flixfilm bestemmer ikke hvad man kan se på Netflix, men ligeså snart vi hører om premieredato vil vi naturligvis poste den her.

 47. Anders - kl. 00:12, 17-09-2014:

  Okay. I har ikke engang en ide om hvor lang tid der går for der kommer flere afsnit. Det virker da ikke særlig professionelt.. ?

 48. Anders - kl. 01:06, 19-09-2014:

  Skal vi ikke bare melde os ud allesammen så !?

 49. Michael - kl. 18:30, 20-10-2014:

  Hej.

  Ved i noget om der er nye sæsoner af supernatural på vej? Læste også at storfilm som godzilla, prisoner, lego filmen og den nye 300 skulle være på vej. Noget nyt der?
  Tak for en fed side!!
  MVH

  Michael

 50. Laura - kl. 16:11, 06-04-2015:

  Kommer der ikke snart de sidste sæsoner af Hannah Montana på Netflix?
  Det er lidt irriterende når der ligger to sæsoner men der mangler resten.
  Og Disneys Gravity Falls ville være fedt at få på også

 51. Emma - kl. 11:31, 24-07-2015:

  Hej flixfilm kommer der en sæson 3 og sæson 4 af Hannah Montana på Netflix ?

 52. Emma - kl. 11:33, 24-07-2015:

  Hej flixfilm hvornår kommer sæson 5 af the vampire diaries på Netflix ?

 53. Emma - kl. 17:14, 24-07-2015:

  P.s hvornår kommer sæson 3 af violetta på netflix

 54. Nana - kl. 22:13, 30-07-2015:

  Hej bliver det muligt at se Hannah Montana sæson 3 og 4 på Netflix?

 55. Frederikke - kl. 21:17, 23-11-2015:

  Hej, jeg kunne virkelig godt tænke mig at se “hannah montana s3 og s4” ligesom der var engang. Kommer de evt ind?

 56. Knud - kl. 17:52, 26-11-2015:

  Ja, her i familien vil vi også meget gerne se de to sidste sæsoner af Hannah Montana.

 57. Amalie - kl. 13:03, 02-02-2016:

  hej.
  Hvornår kommer sæson 5-6 på Netflix??
  Jeg elsker serien.

 58. Amalie - kl. 13:06, 02-02-2016:

  Sorry.
  Hvornår kommer sæson 5-6 af pretty little liars
  på Netflix?

 59. Hej netflix - kl. 17:03, 02-02-2016:

  I havde på et tidspunkt Tool Time med Tim Allen de første 3 sæson
  Skal vi ikke snart have de sidste sæsoner.?
  Vh Jens

 60. Vibe - kl. 13:29, 31-05-2016:

  Hej
  Kommer der snart mere bates motel?

 61. Flixfilm - kl. 14:29, 14-06-2016:

  Hej Vibe,

  Det har vi desværre ingen informationer om på nuværende tidspunkt. Vi må vente og se.

 62. Majbrit - kl. 23:46, 31-05-2016:

  Hej.
  Kommer der en sæson 2 af Terra Nova på Netflix?
  Pft.

 63. Flixfilm - kl. 14:27, 14-06-2016:

  Hej Majbrit,

  Der er desværre ikke lavet flere afsnit af Terra Nova end den enkelte sæson som kan ses på Netflix.

 64. Nana - kl. 22:29, 01-06-2016:

  Kommer der nye Johan Falk afsnit og i så fald hvornår ?

 65. Flixfilm - kl. 14:25, 14-06-2016:

  Hej Nana,

  Det har vi desværre ingen oplysninger om. Vi må vente og se.

 66. Grith - kl. 09:58, 03-08-2016:

  Hej,
  Hvornår kommer sæson 7 af modern Family?

 67. Daniel - kl. 22:48, 17-08-2016:

  Hej kæreste Netflex.
  Super at I er kommet med Arrow season 3 . Men hvornår kommer season 4 ? jeg har nemlig set 1,2 og 3 nu.

 68. Ditte - kl. 09:51, 28-08-2016:

  Hej Netflix
  Hvornår kommer 2. sæson af Outlander.
  I kunne godt være meget bedre og hurtigere til at lancere nye sæsoner af diverse serier. Venter også på Supernaturel, sæson 11.

 69. Haider - kl. 19:15, 15-09-2016:

  Kommer der en sæson 6 af teen wolf på netflix??
  Håber☺

 70. Emil - kl. 19:23, 16-09-2016:

  Hejsa.. Ville bare høre hvornår sæson 2 af, the flash kommer på Netflix. Da det nu er mange måneder siden den skulle ha været her..

  Hilsen Emil (skuffet) ?

 71. Emilie - kl. 17:31, 25-09-2016:

  Hey flixfilm ?
  Hvornår kommer Winx club Wow på netflix? Der stod at den ville komme I foråret 2016 mendet er gået rimelig meget over tid ?

 72. Tina - kl. 18:02, 03-11-2016:

  Kære Netflix/Flixfilm,
  Kommer den nye Prison Break mon på Netflix?
  Og hvis ja, har I nogen ide om hvornår?

  Mange hilsner
  Tina

 73. Katja - kl. 23:18, 03-11-2016:

  Hej. Hvornår kommer sæson 6 & 7 af vampire diaries på Netflix??

 74. Ulla - kl. 15:30, 12-11-2016:

  Hvornår kommer sæson 3 og 4 af Velvet? Jeg glæder mig.

 75. Rikke - kl. 11:27, 14-12-2016:

  Hej…
  hvornår kommer der nye afsnit af Pretty Little Liars på Netflix?

 76. helle øgaard - kl. 23:16, 17-12-2016:

  Hvornår kommer fosters 4

 77. Tina kissow - kl. 17:34, 29-03-2017:

  Hej
  Hvornår kommer 4sæson af Grimm?
  Ved at der er både en 4 og 5 sæson. I kan ikke bare stoppe ved sæson 3. Ved at der
  Er mange der har spurgt efter 4 sæson. Kan ikke være rigtig at kan skal finde en anden
  Udbyder for at se sin serie færdig ?! Med venlig hilsen Tina

 78. Lene - kl. 16:19, 24-09-2017:

  Hej noget nyt om the walking dead sæson 7 ? ????????

 79. Nikolaj l - kl. 17:59, 21-06-2022:

  Hej flixfilm

  hvornår kommer The Heroic Legend of Arslan season 2 til netflix

  KH. Nikolaj

Skriv kommentar