Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kommer Seinfeld på Netflix?

Kommer Seinfeld på Netflix?

29/07/2014 | Flixfilm

seinfeld netflix danmarkDen amerikanske kultserie Seinfeld med uforlignelige Jerry Seinfeld, George Costanza, Elaine Benes og Cosmo Kramer kan være på vej til Netflix. Det skriver Businessweek.

Det er Jerry Seinfeld, der selv har afsløret de igangværende forhandlinger med streamingtjenesten. Det skete under en Q&A på internetforummet Reddit, hvor en bruger spurgte til serien Seinfeld hvortil Jerry Seinfeld svarede, at der i øjeblikket forhandles med Netflix.

Komedieserien Seinfeld har aldrig tidligere været tilgængelig på en streamingtjeneste, men det kan ændre sig fra september, hvor alle nuværende aftaler med tv-stationer udløber.

Hvorvidt der kun forhandles om rettigheder til serien i USA og ikke Danmark, oplyses ikke, men eftersom Seinfeld er en af de mest succesfulde komedieserier nogensinde kunne en verdensomspændende eksklusiv aftale til serien øge Netflix’ forspring til konkurrenterne.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Movies That Made Us' – sæson 2

Artiklen fortsætter under annoncen

Seinfeld er blevet udnævnt som værende det bedste tv-show nogensinde af adskillige medier. Serien kørte på amerikansk tv fra 1989 til 1998 og der blev lavet i alt 180 afsnit.

Serien er kendt for at handle om ingenting, da den hovedsageligt handler om småting i hovedpersonernes liv. Udover Jerry Seinfeld, som spiller sig selv, medvirker også Jason Alexander (George), Julia Louis-Dreyfus (Elaine) og Michael Richards (Kramer) i serien.1 kommentar til Kommer Seinfeld på Netflix?

  1. Jerry - kl. 06:23, 20-08-2014:

    Håber det er sandt og alle afsnit kan streames på den danske netflix!

    Skriv kommentar