Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden

Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden

31/03/2021 | Flixfilm

Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter kommissær Montalbano får taget mål til et nyt jakkesæt, bliver hans skrædder, Elena, myrdet. Sporene peger på en mistænkt, der angiveligt er afgået ved døden.Se Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kommissær Montalbano: Den anden ende af tråden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar