Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Komornik

19/08/2021 | Flixfilm

Komornik på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Drama
Instruktion: Feliks Falk
Skuespillere: Andrzej Chyra, Malgorzata Kozuchowska, Kinga Preis
Spilletid: 94 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da hans handlinger afstedkommer to tragiske hændelser, rammes en inkassator af samvittighedskvaler og begynder at stille spørgsmålstegn ved sit arbejde og sig selv.

Komornik havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Komornik på YouTube.Se Komornik på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Komornik ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Komornik stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Komornik, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Komornik er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar