Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kon-Tiki

02/12/2015 | Flixfilm

Se Kon-Tiki på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Adventure, Biography, Drama
Instruktion: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Skuespillere: Pål Sverre Hagen, Anders Baasmo Christiansen, Gustaf Skarsgård
Spilletid: 118 min
Land: United Kingdom, Norway, Denmark, Germany, Sweden
Sprog: Norwegian, English, French, Swedish, Spanish
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Sammen med fem loyale venner sejler Thor Heyerdal ud på en skrøbelig tømmerflåde for at følge en rute på næsten 7000 km på tværs af Stillehavet.

Kon-Tiki havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kon-Tiki på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kon-Tiki ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kon-Tiki stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kon-Tiki, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kon-Tiki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar