Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kon-Tiki

02/12/2015 | Flixfilm

Se Kon-Tiki på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Adventure, Biography, Drama, History
Instruktør: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Skuespillere: Pål Sverre Hagen, Anders Baasmo Christiansen, Tobias Santelmann, Gustaf Skarsgård
Spilletid: 118 min
Land: UK, Norway, Denmark, Germany, Sweden
Sprog: Norwegian, English, French, Swedish
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Sammen med fem loyale venner sejler Thor Heyerdal ud på en skrøbelig tømmerflåde for at følge en rute på næsten 7000 km på tværs af Stillehavet.


Se Kon-Tiki på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKon-Tiki havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kon-Tiki ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kon-Tiki herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kon-Tiki er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kon-Tiki stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar