Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Koncert med Ariana Grande på Netflix

Koncert med Ariana Grande på Netflix

14/12/2020 | Flixfilm

ariana grande koncertSavner du også at gå til koncert efter næsten et år uden festivaler og større events?

Så er Netflix klar med et lille plaster på såret når streamingtjenesten den 21. december har premiere på ‘Ariana Grande: Excuse Me, I Love You’, som byder på koncert fra den multiplatinsælgende superstjernes verdensturne.

Find en trailer til koncerten nederst i artiklen.

Koncerten er sammensat af klip fra Ariana Grandes ‘Sweetner’-turne og inkluderer spektakulære hit-sange som ‘No Tears Left to Cry’,’God Is a Woman’, ‘Breathin’, ‘Break Free’ og ‘Into You’, samt eksklusive og aldrig-før-sete klip med den elskede superstjerne fra hendes eget hjem og på landevejen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvsamme turne bragte Ariana Grande forbi København den 1. oktober 2019 hvor hun spillede i et totalt udsolgt Royal Arena. Her imponerede den amerikanske popprinsesse det danske publikum med et stort og tilrettelagt show, som brød ud i jubel og sang.

LÆS OGSÅ   'Dahmer'-succes afføder to nye 'Monster'-serier

Superstjernen kom til Danmark med tung bagage, da en selvmordsbomber dræbte 22 mennesker, heriblandt en del børn og unge, ved en koncert med sangerinden i Manchester Arena i 2017. En hændelse som naturligvis har givet ar på sjælen.

‘Ariana Grande: Excuse Me, I Love You’ er instrueret af Paul Dugdale, som også stod bag ‘Taylor Swift: Reputation Stadium Tour‘, som havde eksklusiv premiere på Netflix i slutningen af 2018.

Se koncerten med Ariana Grande på Netflix den 21. december.Skriv kommentar