Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kong: Skull Island

Kong: Skull Island

27/01/2018 | Flixfilm

Se Kong: Skull Island på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Jordan Vogt-Roberts
Skuespillere: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly
Spilletid: 118 min
Land: USA, China
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Et amerikansk militær- og videnskabshold rejser ud for at undersøge en ukendt fjerntliggende ø, uvidende om den gigantiske overraskelse, der venter på dem.

Kong: Skull Island havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kong: Skull Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kong: Skull Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kong: Skull Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kong: Skull Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kong: Skull Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar