Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kong: Skull Island

Kong: Skull Island

27/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Kong: Skull Island på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Jordan Vogt-Roberts
Skuespillere: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly
Spilletid: 118 min
Land: USA, China
Sprog: English, Vietnamese
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Et amerikansk militær- og videnskabshold rejser ud for at undersøge en ukendt fjerntliggende ø, uvidende om den gigantiske overraskelse, der venter på dem.


Se Kong: Skull Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kong: Skull Island havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kong: Skull Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kong: Skull Island herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kong: Skull Island er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kong: Skull Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar