Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » “Kongen af Queens” får ny komedieserie på Netflix

“Kongen af Queens” får ny komedieserie på Netflix

05/09/2019 | Flixfilm

kevin james nascar the crew netflixDen amerikanske skuespiller Kevin James, som utvivlsomt bedst kendes som “Kongen af Queens” i selvsamme serie, får nu en helt ny komedieserie på streamingtjenesten Netflix.

Det oplyser de amerikanske streaminggigant i en pressemeddelelse.

Serien har fået navnet ‘The Crew’ og vil følge et hold af mekanikere mv. der arbejder i en garage i forbindelse med det traditionsrige racerløb NASCAR. Keivn James er naturligvis holdkaptajn, men da ejeren overdrager virksomheden til sin datter, bliver veteranen James klemt inden mellem de ny ankomne mellennials, der har styr på moderne teknologi.

‘The Crew’ beskrives som værende en pangdang til den klassiske tv-serie ‘Taxi’, som ligeledes tog sit udgangspunkt i hverdagen i en garage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeff Lowell (‘The Ranch’, ‘Two and a Half Men’) har skrevet serien, der overtager fanen fra komedieserierne ‘The Ranch’ og Fuller House’, som begge nærmer sig afslutningen.

LÆS OGSÅ   'Dahmer' rammer seertal på over 1 milliard

Siden Kevin James medvirkede i ‘The King of Queens’ / ‘ Kongen af Queens’ har han blandt andet videreført komedien i ‘Kevin Can Wait’, som fik lov til at køre i to sæsoner inden den blev droppet af tv-kanalen CBS hvor den blev vist.

Sidste år vendte Kevin James også tilbage til stand-up-scenen med showet ‘Never Don’t Give Up’, som var hans første stand-up-optræden siden 2001. ‘Never Don’t Give Up’ kan ses på Netflix Danmark.

Det oplyses ikke hvornår ‘The Crew’ får premiere, men det bliver formodentlig først i 2020, at showet lander på Netflix.Skriv kommentar