Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kongsuni and Friends

Kongsuni and Friends

14/08/2020 | Flixfilm

Se Kongsuni and Friends på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: N/A
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nikki Rae Hallow, Nathan Hunt, Caitlynne Medrek
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En frisk pige og hendes magiske ugle er sammen ude på eventyr, mens fortryllede kræfter og kreative idéer giver dem vigtige livslektioner.


Se Kongsuni and Friends på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kongsuni and Friends (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kongsuni and Friends (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Kongsuni and Friends:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kongsuni and Friends er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kongsuni and Friends (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar