Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Konnichiwa! Netflix kommer til Japan

Konnichiwa! Netflix kommer til Japan

05/02/2015 | Flixfilm

netflix japanNetflix har i dag annonceret at streamingtjenesten udvider deres aktiviteter til det 128 millioner mennesker store land Japan i løbet af efteråret.

Ekspansionen er en del af Netflix’ strategi hvor streamingtjenesten vil være tilgængelig i over 200 lande inden udgangen af 2016. Det har længe været rygtet, at Japan var et af de næste lande som filmtjenesten ville indtage efter lanceringen i Australien og New Zealand senere på året, men det er altså først lige blevet bekræftet.

Det rygtes, at de næste lande, der får Netflix bliver Italien og Spanien, men også østeuropæiske lande som Polen, Romanien, Litauen og Letland skulle være en del af næste ekspansion.

Netflix skriver i pressemeddelelsen i forbindelse med lanceringen i Japan, at de japanske Netflix-medlemmer kan glæde sig til tusindvis af timers underholdning, heriblandt en del japanske film og serier. Endvidere vil Netflix-serier som Marco Polo, Sense8, Bloodline og Marvel’’s Daredevil ligeledes være tilgængelige.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix (Uge 19 – 2024)

Amerikanske Netflix ønsker, at udbrede deres streamingtjeneste til hele verden således de nemmere kan få fat i rettigheder til film og serier, da de vil kunne nå ud til en stor gruppe mennesker og vil kunne købe rettigheder til hele verden i stedet for enkelte lande.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar