Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Könnyü leckék

Könnyü leckék

08/05/2022 | Flixfilm

Könnyü leckék på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: 17-årige Kafia er flygtet fra et tvangsægteskab i Somalia og forsøger lægge fortiden bag sig og skabe et nyt liv i Budapest.

Könnyü leckék havde premiere på Netflix Danmark den 8. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Könnyü leckék på YouTube.Se Könnyü leckék på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Könnyü leckék ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Könnyü leckék stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Könnyü leckék, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Könnyü leckék er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar