Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kontroversiel Netflix-serie får en ny sæson

Kontroversiel Netflix-serie får en ny sæson

18/09/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har givet den kontrovesielle hævn-serie ‘Insatiable’ grønt lys til at fortsætte med sæson 2.

Det oplyser Netflix i en meddelelse, som er blevet sendt ud til medierne.

Første sæson af ‘Insatiable’ landede på Netflix den 10. august og skabte allerede inden premieren opmærksomhed – primært i USA – for seriens skildring af tykke teenagere, herunder ‘fat shaming’.

Hele 100.000 mennesker skrev under på en underskriftindsamlinge om at lukke serien, men som bekendt overhørte Netflix kontroverserne og ‘Insatiable’ fik premiere som planlagt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med underskriftindsamling skrev Florence Given, at “serien vil forårsage spiseforstyrrelse og fortsætte objektiviseringen af kvinders kroppe. Traileren har allerede skadet folk med spiseforstyrrelser. Lad os stoppe dette og undgå yderligere skade.”

Så ikke nok med at Netflix ignorerede kritikerne, så har streamingtjenesten også valgt at lave en sæson 2.

I ‘Insatiable’ er Patty (Debby Ryan) i årevis blevet mobbet, ignoreret og undervurderet af dem omkring hende på grund af hendes vægt. Men nu da hun pludseligt er blevet tynd, er Patty ude efter hævn, og det skal gå ud over alle dem, der nogensinde har fået hende til at have det dårligt med sig selv.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2022)

Bob Armstrong (Dallas Roberts), som er en vanæret advokat, er den eneste der ser Pattys potentiale og tager hende under sine vinger. Men Bob og hans kone Coralee (Alyssa Milano) har ingen ide om, hvor dybt Pattys had det stikker, og hvor langt hun vil gå for at få hævn, over alle der har gjort hende uret.

Coming of rage-serien er skabt af Lauren Gussis, som har været med til at lave utallige afsnit af den morderiske krimiserie ‘Dexter’, som blev vist på tv fra 2006-2013 over 8 sæsoner.

Det forventes, at sæson 2 får premiere til næste år.

Se ‘Insatiable‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar