Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kontroversielt dating-show vender tilbage på Netflix

Kontroversielt dating-show vender tilbage på Netflix

28/01/2021 | Flixfilm

too hot to handle saeson 2I 2020 havde Netflix premiere på dating-showet ‘Too Hot To Handle’, som populært blev kaldet “‘Paradise Hotel’ uden sex“.

Til trods for at det kontroversielle show blev en vanvittig stor succes hos det reality-elskende publikum, så har Netflix forholdt sig bemærkelsesværdigt stille.

Nu kan streamingtjenesten imidlertid afsløre, at det har været meningen, da hele to nye sæsoner er på vej og at eventuelle annonceringer vil have spoleret overraskelsen for kommende deltagere.

Det oplyser Netflix i en meddelelse til pressen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I datingprogrammet mødes 10 smukke unge singler i et tropisk paradis, som tror de vil få deres mest eksotiske og erotiske oplevelse i deres liv – men der er et twist! Hvis de vil vinde præmien på 100.000 dollars, må de nemlig ikke have sex og slet ikke kysse, være intime eller udføre selvtilfredsstillelse af nogen art.

LÆS OGSÅ   Nu kan du flytte din Netflix-profil til anden konto

Brandon Riegg, Netflix VP for reality-tv udtaler, “Hemmeligheden er ude – vi er begejstrede for at være tilbage med to nye sæsoner af ‘Too Hot to Handle,’ der foregår i et tropisk paradis. Netflix-medlemmer over hele verden blev forelsket i de sjove narrestreger fra sæson 1, og nu behøver fans ikke vente længe på at se vores nye deltagere prøve (og fejle) at følge Lanas strenge regler med masser af overraskelser undervejs.

Lana er den virtuelle assistent, som også overvåger deltagernes aktiviteter – både over og under dynen.

Premieredatoen for de nye sæson 2 er endnu ikke offentliggjort.

Se første sæson af ‘Too Hot To Handle‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar