Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Kontroversielt erotisk filmhit får to efterfølgere

Kontroversielt erotisk filmhit får to efterfølgere

17/05/2021 | Flixfilm

365 days polsk netflixDen 8. juni 2020 havde streamingtjenesten Netflix premiere på en umiddelbart uinteressant polsk spillefilm. Der var i hvert fald ingen store forventninger til den.

Filmen ‘365 Days’ om en temperamentsfuld leder i et kedeligt forhold, der bliver offer for en dominerende mafiaboss, som kidnapper hende, og giver hende ét år til at forelske sig i ham, blev dog et kæmpe streaminghit.

Det erotiske drama strøg direkte ind på Netflix top 10 i mere end 90 lande, og var den fjerde mest søgte film på Google i 2020.

Filmen blev slagtet af anmeldere, men måske fik den succes pga. af det frække emne, eller også var det opmærksomheden på de kontroversille temaer, der “glamouriserer sexhandel, kidnapning og voldtægt”, lød det dengang fra sangeren Duffy, som forlangte at Netflix fjernede filmen fra deres udvalg.

LÆS OGSÅ   'Wednesday' sæson 2 er på vej

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at hele to efterfølgere er på vej.

I begge sveddryppende film vender hovedrolleindehaverne Michele Morrone og Anna-Maria Sieklucka tilbage og det samme gælder for instruktørduoen Barbara Białowąs og Tomasz Mandes.

Filmene er baseret på romantrilogien af polske Blanka Lipinska.

Næste måned begynder optagelserne og det forventes, at den første efterfølger får premiere i 2022.

Se ‘365 Days‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar