Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Köprüdekiler

Köprüdekiler

25/04/2022 | Flixfilm

Köprüdekiler på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne hybride dokumentar følger en blomstersælger, der søger fast arbejde, en færdselsbetjent, der søger kærlighed, og en taxichauffør, der har ægteskabsproblemer.

Köprüdekiler havde premiere på Netflix Danmark den 25. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Köprüdekiler på YouTube.Se Köprüdekiler på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Köprüdekiler ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Köprüdekiler stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Köprüdekiler, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Köprüdekiler er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar