Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kops

01/09/2023 | Flixfilm

Kops på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Short, Comedy
Instruktion: Michael Wilk
Skuespillere: Alexander Borrello, Sarah Kmiecik, Mack Marshall
Spilletid: 8 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.0

Handling: En betjent i en soveby bekæmper kun kriminalitet i sine dagdrømme. Men da hans politistation er i fare for at blive lukket, må han og hans team gøre lovløsheden virkelig.Se Kops på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Kops havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kops på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Kops ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kops stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kops, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kops er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar