Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Korea No.1

Korea No.1

25/11/2022 | Flixfilm

Korea No.1 på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yoo Jae-suk, Kwang-Soo Lee, Kim Yeon-Koung
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: Yu Jae-seok, Lee Kwang-soo og Kim Yeon-koung rejser Korea rundt for at lære af traditionernes mestre i håb om at blive valgt som lærling nr. 1.

Korea No.1 (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 25. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Korea No.1 på YouTube.Se Korea No.1 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Korea No.1 (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Korea No.1 (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Korea No.1, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Korea No.1 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar