Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Korean Cold Noodle Rhapsody

Korean Cold Noodle Rhapsody

20/08/2021 | Flixfilm

Korean Cold Noodle Rhapsody på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: Korean
IMDb-karakter: N/A

Handling: Den forfriskende og smagfulde naengmyeon er en højt værdsat kold ret om sommeren i Korea. Her får vi historien om rettens oprindelse, tilberedning og popularitet.

Korean Cold Noodle Rhapsody havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Korean Cold Noodle Rhapsody på YouTube.Se Korean Cold Noodle Rhapsody på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Korean Cold Noodle Rhapsody ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Korean Cold Noodle Rhapsody stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Korean Cold Noodle Rhapsody, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Korean Cold Noodle Rhapsody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar