Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Korean Pork Belly Rhapsody

Korean Pork Belly Rhapsody

06/01/2021 | Flixfilm

Korean Pork Belly Rhapsody på Netflix

Produktionsår: 2020–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Paik Jong-won
Spilletid: 48 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En kærlighedserklæring til svinebryst (en klassisk favorit blandt koreanere i alle generationer), hvor vi udforsker udskæringens historie og tilberedningsmetoder.

Korean Pork Belly Rhapsody (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Korean Pork Belly Rhapsody på YouTube.Se Korean Pork Belly Rhapsody på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Korean Pork Belly Rhapsody (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Korean Pork Belly Rhapsody (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Korean Pork Belly Rhapsody, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Korean Pork Belly Rhapsody er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar