Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Korengal

15/10/2016 | Flixfilm

Se Korengal på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, History, News, War
Instruktør: Sebastian Junger
Skuespillere: LaMonta Caldwell, Miguel Cortez, Stephen Gillespie, Aron Hijar
Spilletid: 84 min
Land: USA, Italy, Afghanistan
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Denne opfølgning på den Oscar-nominerede dokumentarfilm Restrepo dykker ned i oplevelsen af krig, og hvordan det påvirker personer ved fronten.


Se Korengal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Korengal havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Korengal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Korengal:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Korengal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Korengal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar