Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kota Factory

Kota Factory

24/09/2021 | Flixfilm

Kota Factory på Netflix

Produktionsår: 2019–2021
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Mayur More, Jitendra Kumar, Ranjan Raj
Spilletid: 45 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 9.1

Handling: I en by med specialskoler, der har uddannet nogle af Indiens fineste hoveder, klarer en oprigtig, men ret almindelig, studerende og hans venner sig en gennem studielivet.

Kota Factory (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kota Factory på YouTube.Se Kota Factory på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kota Factory (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kota Factory (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kota Factory, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kota Factory er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar