Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kotaro Lives Alone

Kotaro Lives Alone

10/03/2022 | Flixfilm

Kotaro Lives Alone på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Animation, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kayleigh McKee, Jennifer Losi, Heather Gonzalez
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.5

Handling: En ensom dreng flytter ind i en faldefærdig ejendom helt alene og bliver ven med den fattige mangategner i lejligheden ved siden af.

Kotaro Lives Alone (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kotaro Lives Alone på YouTube.Se Kotaro Lives Alone på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kotaro Lives Alone (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kotaro Lives Alone (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kotaro Lives Alone, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kotaro Lives Alone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar