Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kramer vs. Kramer

Kramer vs. Kramer

01/09/2019 | Flixfilm

Se Kramer vs. Kramer på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Drama
Instruktør: Robert Benton
Skuespillere: Dustin Hoffman, Meryl Streep, Jane Alexander, Justin Henry
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Ted er en stræbsom karrieremand, hvis kone forlader ham og deres 6-årige søn. Lige da han er ved at vænne sig til livet som far på fuld tid, vil hun have drengen tilbage.

Kramer vs. Kramer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Kramer vs. Kramer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kramer vs. Kramer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kramer vs. Kramer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kramer vs. Kramer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kramer vs. Kramer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar