Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kramer vs. Kramer

Kramer vs. Kramer

01/09/2019 | Ingen kommentarer

Se Kramer vs. Kramer på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Drama
Instruktør: Robert Benton
Skuespillere: Dustin Hoffman, Meryl Streep, Jane Alexander, Justin Henry
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: Ted er en stræbsom karrieremand, hvis kone forlader ham og deres 6-årige søn. Lige da han er ved at vænne sig til livet som far på fuld tid, vil hun have drengen tilbage.


Se Kramer vs. Kramer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Kramer vs. Kramer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kramer vs. Kramer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kramer vs. Kramer herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kramer vs. Kramer er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kramer vs. Kramer stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar