Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kramer vs. Kramer

Kramer vs. Kramer

01/09/2019 | Flixfilm

Se Kramer vs. Kramer på Netflix

Indspilningsår: 1979
Genre: Drama
Instruktør: Robert Benton
Skuespillere: Dustin Hoffman, Meryl Streep, Jane Alexander, Justin Henry
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Ted er en stræbsom karrieremand, hvis kone forlader ham og deres 6-årige søn. Lige da han er ved at vænne sig til livet som far på fuld tid, vil hun have drengen tilbage.


Se Kramer vs. Kramer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkKramer vs. Kramer havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Kramer vs. Kramer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Kramer vs. Kramer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Kramer vs. Kramer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kramer vs. Kramer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar