Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krampus: The Christmas Devil

Krampus: The Christmas Devil

22/05/2016 | Ingen kommentarer

Se Krampus: The Christmas Devil på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktør: Jason Hull
Skuespillere: Jay Dobyns, Paul Ferm, Andrew Ferrick, Darin Foltz
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Resumé: Nogen kidnapper og forsøger at dræbe et barn, som vokser op og bliver en politibetjent, der vil finde den djævel, der kidnapper børn hver eneste jul.


Se Krampus: The Christmas Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krampus: The Christmas Devil havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krampus: The Christmas Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Krampus: The Christmas Devil herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krampus: The Christmas Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krampus: The Christmas Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar