Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krampus: The Christmas Devil

Krampus: The Christmas Devil

22/05/2016 | Flixfilm

Se Krampus: The Christmas Devil på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktør: Jason Hull
Skuespillere: Jay Dobyns, Paul Ferm, Andrew Ferrick, Darin Foltz
Spilletid: 82 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Beskrivelse: Nogen kidnapper og forsøger at dræbe et barn, som vokser op og bliver en politibetjent, der vil finde den djævel, der kidnapper børn hver eneste jul.


Se Krampus: The Christmas Devil på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Krampus: The Christmas Devil havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Krampus: The Christmas Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Krampus: The Christmas Devil:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Krampus: The Christmas Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krampus: The Christmas Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar