Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krampus: The Christmas Devil

Krampus: The Christmas Devil

22/05/2016 | Flixfilm

Krampus: The Christmas Devil på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Action, Horror, Thriller
Instruktion: Jason Hull
Skuespillere: Jay Dobyns, Paul Ferm, Andrew Ferrick
Spilletid: 82 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 1.6

Handling: Nogen kidnapper og forsøger at dræbe et barn, som vokser op og bliver en politibetjent, der vil finde den djævel, der kidnapper børn hver eneste jul.

Krampus: The Christmas Devil havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krampus: The Christmas Devil på YouTube.Se Krampus: The Christmas Devil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Krampus: The Christmas Devil ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krampus: The Christmas Devil stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krampus: The Christmas Devil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krampus: The Christmas Devil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar