Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Krampus

16/11/2022 | Flixfilm

Krampus på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy, Drama, Fantasy
Instruktion: Michael Dougherty
Skuespillere: Adam Scott, Toni Collette, David Koechner
Spilletid: 98 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En familie begynder at miste julehumøret og bliver snart hjemsøgt af en ond ånd, der straffer dem, som ikke viser højtiden den fornødne opmærksomhed.

Krampus havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krampus på YouTube.Se Krampus på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Krampus ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krampus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krampus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krampus er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar