Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce

Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce

15/10/2022 | Flixfilm

Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Drama
Instruktion: Pawel Nowak
Skuespillere: Lilla Gluchowska, Malgorzata Gluchowska, Izabela Gwizdak
Spilletid: 85 min
Land: Poland
Sprog: Polish
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Efter at have tilbragt en nat sammen genforenes en ensom lærer og en narkohandler for at træffe en vigtig beslutning om deres fremtid.

Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce på YouTube.Se Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Krepujace zdjecia z rodzinnego albumu, czyli zniszczona watroba i zlamane serce er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar