Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Kriegerin

Kriegerin

12/06/2022 | Flixfilm

Kriegerin på Netflix

Produktionsår: 2001
Genre: Adventure, Action, Fantasy, Mystery
Instruktion: Michael Rowitz
Skuespillere: Anja Knauer, Hendrik Duryn, Julian Weigend, Walter Kreye
Spilletid: 93 min
Land: Germany, Austria
Sprog: German
IMDb-karakter: 5.2

Handling: To teenagepiger, der af forskellige årsager er dybt engageret i den tyske nynazistbevægelse, bliver venner og forsøger sammen at håndtere den voldelige underverden.

Kriegerin havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kriegerin på YouTube.Se Kriegerin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kriegerin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kriegerin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kriegerin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kriegerin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar