Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Kriger

13/11/2019 | Flixfilm

Kriger på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En krigsveteran, der er plaget af skyldfølelse over sin sidste mission, forsøger sammen med sin bedste vens enke at infiltrere en farlig motorcykelbande i København.

Kriger (Warrior) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Kriger på YouTube.Se Kriger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Kriger (Warrior) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Kriger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Kriger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Kriger (Warrior) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar