Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Krigsserien ‘The Pacific’ lander på Netflix

Krigsserien ‘The Pacific’ lander på Netflix

22/08/2023 | Flixfilm

Det er blot få dage siden, at vi kunne afsløre, at Tom Hanks og Steven Spielbergs krigsserie ‘Band of Brothers’ lander på Netflix i næste måned.

Men nu har Netflix også annonceret, at “efterfølgeren” ‘The Pacific’ fra 2010 også vil kunne streames på tjenesten snarest.

‘The Pacific’ og ‘Band of Brothers’ kan begge ses på Netflix fra den 15. september.

Steven Spielberg og Tom Hanks er også bag ‘The Pacific’, som er en miniserie på 10 episoder, der følger de tre amerikanske marinesoldater – Robert Leckie, Eugene Sledge og John Basilone – heltemodige gerninger under Anden Verdenskrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Marinesoldaterne følges fra deres første kamp på Guadal-kanalen i 1942 og gennem de blodige landskaber, Iwo Jima og Okinawa, og endelig på deres triumferende, men urolige hjemtur, efter V-dagen i 1945, hvor de allieredes kunne fejre deres sejr i 2. Verdenskrig.

På rollelisten finder man Rami Malek, William Sadler, Tom Hanks, Jon Bernthal, James Badge Dale samt mange flere, mens musikken leveres af Hans Zimmer.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

Den episke ‘The Pacific’ var ved premieren i 2010 en af de dyreste tv-miniserier nogensinde, da den havde et budget på mere end $200 millioner. Den er produceret af HBO, men da de er kommet i økonomisk modvind har de valgt at sælge flere af deres serier til Netflix.

Tom Hanks og Steven Spielberg arbejder netop nu på en efterfølger til ‘The Pacific’ og ‘Band of Brothers’, som forventeligt får premiere senere i 2023. Man skal dog ikke regne med at se ‘Masters of the Air’, som efterfølgeren hedder, da det er streamingkonkurrenten Apple TV+ som står bag den nye serie.

‘The Pacific’ har premiere på Netflix Danmark den 15. september.
Skriv kommentar